Wish Verkkokauppa

Wish.com Arvostelu

8.7

Hintataso

9.5/10

Tuotevalikoima

9.0/10

Tuotteiden laatu

7.5/10

Asiakaspalvelu & toimitus

8.5/10

Luotettavuus

9.0/10

Plussat

 • Todella edullinen hintataso
 • Laaja valikoima
 • Nopeat toimitukset Suomeen

Miinukset

 • Vaatteiden laatu vaihtelee suuresti

Wish on moderni mobiilisovelluksen ja verkkokaupan yhdistelmä, josta voit ostaa tavaraa halvalla suoraan Kiinasta.

Wish verkkokaupassa voit selata kuvia (tuotteita) samaan tapaan kuin esimerkiksi Instagramissa tai Pinterestissä, ja ostaa haluamasi tuotteet muutamalla klikkauksella.

Seuraavassa jaamme Wish Suomi kokemuksia sekä vinkkejä sovelluksen käyttöön!

Rekisteröityminen

Ennen shoppailun aloittamista sinun tulee rekisteröityä Wish.comille. Mikäli rekisteröidyt tietokoneella, niin rekisteröitymislomake näyttää suunnilleen tältä:

wish_rekisteröityminen

Voit rekisteröityä sivustolle helposti käyttämällä joko Facebookia tai Googlen tiliä. Vaihtoehtoisesti voit rekisteröidä käyttäjätunnuksen myös manuaalisesti klikkaamalla Sign up -nappulaa.

Wish sovellus

Mikäli haluat käyttää Wishiä älypuhelimellasi, voit ladata Wish-sovelluksen Apple Storesta tai Google Playsta. Yhteensä sovelluksia on peräti 5 kappaletta:

 • Wish (pääsovellus)
 • Geek (vimpaimet ja elektroniikka)
 • Home (kodin tarvikkeet)
 • Cute (kauneustuotteet)
 • Mama (äitiystuotteet ja tuotteet lapsille)

Löydät kaikki tuotteet pääsovelluksesta. Neljä muuta lisäsovellusta ovat hyödyllisiä, mikäli haluat ehdotuksia pelkästään yhdestä tuotekategoriasta. Tämä tekee myös tuotteiden löytämisestä helpompaa, sillä Wishiltä löydät kymmeniä tuhansia tuotteita.

Tuotevalikoima

Wish kaupan tuotevalikoima on todella kirjava. Sivustolta löydät mm. muotituotteet, elektroniset laitteet, urheiluvälineet, puhelimet ja kauneustuotteet.

Wishin vaatteita tilatessa kannattaa olla kuitenkin tarkkana ja lukea ensin käyttäjien arvostelut. Vaatteet saattavat nimittäin näyttää kuvissa hyvin erilaisilta kuin ne todellisuudessa ovat. wish_tuotteet

Erilaisia tuotekategorioita on lukuisia.

Toimitusaika ja toimituskulut

Wishin toimitusaika on keskimäärin 7 – 21 vuorokautta. Kaikki tuotteet lähetetään Kiinasta, joten suosittelemme varautumaan mahdollisiin viivästyksiin. Sivustolla on myös erillinen kategoria ”pikatoimitus”, jotka saapuvat postiin muita tuotteita nopeammin.

Wishin toimituskulut vaihtelevat tilauskohtaisesti. Sivustolla ei siis ole ilmaisia toimituskuluja.

Maksutavat

Maksutapana toimivat Klarnan maksumetodit. Voit maksaa tuotteet näillä:

 • Klarna lasku / erämaksu
 • Luottokortit (Visa / Mastercard)
 • Verkkopankkimaksut (Nordea, OP, Säästöpankki, Danske Bank, S-pankki, Aktia)

Tullimaksut ja rajat

EU-alueiden ulkopuolelta tilatessa tuotteet saattavat jäädä tulliin. Mikäli tilaus on yli 22€ arvoinen, tulee sinun maksaa tuotteista 24% arvolisänvero. Joissain tapauksissa sinun tulee maksaa vielä ylimääräinen tullimaksu.

Lue lisää kiinalaisisten verkkokauppojen tullimaksuista tästä.

Tuotteiden palauttaminen

Tuotteiden palauttaminen Wishiin on mahdollista, mutta ei välttämättä kannattavaa. Pakettien lähettäminen Kiinaan ei ole nimittäin kovinkaan halpaa. Vaatteiden palauttamisessa Wishillä on käytäntönä, että tuotetta ei tarvitse palauttaa takaisin.

Mikäli tuotteen laatu ei ole siis ollut luvattua, Wish palauttaa pääsääntöisesti rahat asiakkaalle. Palautukset ovat kuitenkin tapauskohtaisia, joten rahojen palautukseen ei kannata luottaa sataprosenttisesti.

Kalliimpien tuotteiden kohdalla tuotteiden palauttaminen tietenkin kannattaa, ja Wish palauttaa rahat asiakkaille.

Wish Suomi – sopiiko sivusto suomalaisille?

Wish on käännetty suomeksi, ja myös asiakaspalvelu palvelee usein selkeällä suomenkielellä. Ainoa miinus Suomeen tilaamisessa ovat mahdolliset tullimaksut, mutta tämä johtuu tietenkin Suomen lainsäädännöstä, eikä Wishin verkkokaupasta.

Sivusto sopii siis erinomaisesti suomalaisille shoppailun ystäville.

Alennuskoodit & bonukset

Wishin alennuskoodit löydät tästä osiosta. Tällä hetkellä alennuskoodeja ei ole tarjolla. Wishillä on lisäksi bonusohjelma, josta voit kerätä päivittäisiä kirjautumisbonuksia. Kirjautumisbonuksilla voit saada jopa 50% alennuksia tuotteista.

wish_alennus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalveluun saat nopeiten yhteyden soittamalla numeroon 1-800-266-0172. Sivustolta löydät myös usein kysytyt kysymykset -osion, josta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Mikäli kysymyksesi koskee tilaustasi, löydät Wish-tilin asetuksista kohdan ”Tilaushistoria”. Klikkaamalla tätä näet tilaushistorian sekä kohdan ”Ota yhteyttä asiakastukeen

Wish kokemuksia – Onko Wish luotettava?

Voit löytää netistä monenlaisia Wish kokemuksia, sillä sivusto jakaa mielipiteitä. Ostopossu.comin kokemukset sivustosta ovat kuitenkin hyvät.

Tilaukset saapuvat sovitusti perille ja hinnat ovat todella edullisia. Tuotteiden laatu vaihtelee paljon tuotekohtaisesti, ja etenkin vaatteiden tilaamisessa pitää olla tarkkana. Kun luet tuotteiden arvostelut etukäteen, voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä helpommin.

Wish on myös luotettava sivusto ja rahojen palautus onnistuu helposti, mikäli tuote ei ole ollut tyydyttävä. Mobiilisovelluksen käyttö on todella helppoa ja ostettavaa tuntuu olevan välillä jopa liikaakin. Mikäli nautit shoppailusta mobiililaitteellasi saatat siis tykästyä Wish-sovellukseen!