Amazon.de

0.00
9.3

Hintataso

9.0/10

Tuotevalikoima

10.0/10

Tuotteiden laatu

9.5/10

Asiakaspalvelu & toimitus

8.5/10

Luotettavuus

9.5/10

Plussat

  • Todella laaja tuotevalikoima
  • Nopeat toimitukset Suomeen
  • Halvemmat hinnat, kuin Amazon.comissa

Miinukset

  • Tuotevalikoima ei ole yhtä laaja kuin Amazon.comilla

Ostopossu.com arvioi ja vertailee kaikkia suosittuja verkkokauppoja suomalaisten näkökulmasta. Tässä artikkelissa tarkastelemme yhtä Euroopan suurimmista ja tunnetuimmista nettikaupoista, Amazon.de:tä.

Rekisteröityminen

Amazon.de:hen rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen vaatii vain perustietojen syöttämisen, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja salasanan.

Amazon sovellus

Amazonin sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja helpottaa tuotteiden selaamista ja ostamista. Sovellus on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille.

Tuotevalikoima

Amazon.de tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita, elektroniikasta kirjoihin ja kotitaloustuotteisiin. Tuotteiden määrä ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen paikan monenlaisille ostoksille. Moni suomalainen tilaa elektroniikkaa Saksasta juurikin Amazon.de -sivuilta. Elektroniikan lisäksi löydät sivustolta netin parhaat kellot.

Toimitusaika ja toimituskulut

Amazon.de:n toimitusaika Suomeen vaihtelee tuotteen ja toimitustavan mukaan, mutta useimmiten tuotteet saapuvat 3-7 arkipäivän sisällä. Toimituskulut riippuvat ostosten määrästä ja painosta, sekä valitusta toimitustavasta.

Maksutavat

Amazon.de hyväksyy useimmat yleisimmät maksutavat, kuten Visa- ja MasterCard-luottokortit sekä American Expressin. Lisäksi PayPal on käytettävissä joissakin tapauksissa.

Tullimaksut ja rajat

Koska Amazon.de sijaitsee EU:n sisällä, tullimaksuja ei yleensä tarvitse maksaa. Tämä tekee ostosten tekemisestä yksinkertaisempaa ja huolettomampaa.

Tuotteiden palauttaminen

Amazon.de tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden useimmille tuotteille. Palautusprosessi on suhteellisen helppo, ja palautuslomakkeen voi tulostaa suoraan Amazonin sivustolta.

Amazon.de Suomi – sopiiko sivusto suomalaisille?

Vaikka Amazon.de ei ole täysin suomennettu, se tarjoaa monia palveluja suomalaisille asiakkaille, kuten toimituksen Suomeen ja asiakaspalvelua englanniksi. Lisäksi Amazonin laaja tuotevalikoima ja kilpailukykyiset hinnat tekevät siitä hyvän valinnan suomalaisille kuluttajille.

Alennuskoodit & bonukset

Amazon.de tarjoaa usein alennuskoodeja ja erikoistarjouksia, jotka tekevät ostoksista vieläkin edullisempia. Kannattaa aina